חשש להרפס בזמן הלידה

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

27/11/2013 | 07:29 | מאת: טלי

יש לי הרפס גנטלי. לפני חמישה ימים (בשבוע ה36) התחלתי נטילת אציקלו - וי 200 פעמיים ביום לשם מניעת הופעת הרפס בזמן הלידה. ביום שבת (לפנישלושה ימים) הופיעו פצעי הרפס באיזור הנרתיק. לפי הוראותיה של הרופאה העלתי את המינון ל5 כדורים ליום. היום הפצעים בשלבי החלמה. זומנתי לרופאה מחר על מנת להחליט מה נעשה בהמשך. האם ההתקף קרה כי האציקלו וי לא הספיק להתחיל את פעולתו? האם מומלץ בגלל שחוויתי התקף יחסית סמוך ללידה לעשות ניתוח קיסרי? האם יש להעריך שיש סכנה לעבור? אבקש את תשובתם בהקדם האפשרי כי הלידה יכולה להיות קרובה.

27/11/2013 | 17:41 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, ממליץ על ניתוח קיסרי למניעת הדברת הילוד. בהצלחה, פרופסור אוריאל אלחלל

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים