בקעים בזמן הריון

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

21/11/2013 | 08:55 | מאת: מקס

פרופסור שלום. לאישתי 3) בקעים טבורי מהריון קודם מפשעתי ובקע בחתך הניתוח הקייסרי בצד שמאל בסוף בעבר 2 ניתוחים קיסריים וקיום הריון בשבוע 19 המצב מקשה עלייה מאוד עכב הכאבים בבקע החתך במיוחד . שאלה- לאור המצב האם לדעתך יש סיבה מספיק טובה לאשר שמירת הריון

22/11/2013 | 09:44 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, ממליץ לפנותץ לרופא נשים ולכירורג לקבלת המלצה ואם נוצר קושי נוסף ניתן לפנות לרופא תעסוקתי בקופת חולים אשר יעריך את מצבה ביחס חיכולותיה של אישתך בעבודה, בהצלחה רבה בהריון, פרופסור אוריאל אלחלל 026778899 הדסה עין כרם

07/02/2014 | 14:09 | מאת: מקס

פרופסור נכבד האים אתה ממליץ להסיר שחלות בזמן ניתוח קיסרי בעקבות גן brca1 אישתי בת 36 והאים יש מספיק ניסיון למקרה ספציפי זה השלכות וכדומה תודה רבה

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים