כאבים

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

14/11/2013 | 17:35 | מאת: מ

מדי פעם בפעם יש לי כאבים שמתחילים בחלש מאזור הגב אך יותר קרוב לצד מאשר למרכז הגב. ככל שהדקות עוברות אני מתחילה להרגיש לחץ בחזה וממש קשה לי לנשום הרגשה חזקה זכאילו הביאו לי מכה בריאות ולכן קשה לי לנשום. כואב מאוד. לפעמים גם בשיא הכאבים אני צריכה לעשות קקי. אני לא יודעת אם הכאב עצמו הוא מהגב וזה מקרין לקדימה או שבעצם הכאב של הנשימה זה מה שמקרין לגב. יש לציין שלפני חודשיים עברתי ניתוח קיסרי אשמח לתגובה במה יכול להיות שזה מדובר.

17/11/2013 | 09:15 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, עליך לגשת לבדיקה רפואית כי שלל בעיות יכולות לגרום לתסמינים אותם את מתארת. בבקכה, פרופסור אוריאל אלחלל 026778899 הדסה עין כרם

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים