הריון 4 חודשים אחרי קיסרי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

05/11/2013 | 15:09 | מאת: טליה

האם ההריון עצמו מסוכן בכזה מצב או רק הלידה כשתגיע? קראתי מאמר של מספר רופאים ששוללים את העניין של המתנת השנה בין הריון להריון ומבחינתם ניתן להכנס להריון אחרי חודש. מה דעתך בנושא? מניסיונך?

06/11/2013 | 16:57 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, הריון בשלב כה מוקדם לאחר ניתוח קיסרי כרוך בשיעור קרעים גבוה יותר של הרחם בניסיון לידה נרתיקית וכן ברוב המקרים הניתוח הקיסרי הבא יוקדם לסביבות שבוע 37-38 על מנת למנוע קרע ספונטני של הרחם. בהצלחה רבה, פרופסור אלחלל 026778899 הדסה עין כרם

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים