חומר למניעת הידבקויות

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

20/10/2013 | 23:01 | מאת: סיון

שלום פרופסור! אני 3 חודשים לאחר ניתוח קיסרי חירום, עובר גדול, ללא סכרת היריון, היריון ראשון, לידה ראשונה . הבנתי שקיים חומר/ ג'ל המונע הידבקויות אשר שמים אותו לאחר הניתוח ( קראתי על כך שזה לא כלול בסל שירותי הבריאות..) שאלתי היא- האם שמו לי את החומר לאחר הניתוח? איך אדע? ניתן לראות זאת/ לאמת בסיכום אשפוז? או שסביר להניח שלא שמו לי כי זה ככרוך בתשלום? מה הפרוצדורה, איך זה עובד?

22/10/2013 | 08:37 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, המקרה שלך מורכב מידי מכדי להתייחס אליו דרך הפורום ואני ממליץ לך על יעוץ עם רופא מומחה לאחר בדיקה גופנית שלך ובדיקת כל המדדים הרפואיים. בהצלחה, פרופסור אלחלל

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים