ניתוח skin tag ופיסורה טרם כניסה להיריון

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

18/10/2013 | 17:03 | מאת: איה

שלום רב, אני בת 28 וסובלת מ-skin tag ופיסורה עם כאבים לקראת קבלת המחזור ובמחזור מידי חודש. רופא כירורג המליץ לי לבצע ניתוח לטיפול בפיסורה והורדת skin tag באזור פי הטבעת. אני מתכננת להיכנס להיריון ושאלתי את הרופא האם זה משפיע על היריון ולידה רגילה. לטענתו לאחר ניתוח מסוג זה יש ללדת אך ורק בניתוח קיסרי. רציתי להתייעץ האם אתם ממליצים לעשות את הניתוח טרם היריון או קודם לכן ללדת ילדים. ובמידה ועושים את הניתוח האם ניתן ללדת לידה רגילה. תודה רבה על העזרה!

23/10/2013 | 08:10 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, מסכים עם הרופא הכירורג שלך שתתכן חזרה של הפיסורה לאחר לידה רגילה. פרופסור אוריאל אלחלל 026778899 הדסה עין כרם

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים