בעקבות gbs

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

11/10/2013 | 17:55 | מאת: טל

שלום רב בשבוע 38..3, עם גי ביאס נרתיקי ובשתן,,, אני ממש חיבת לשמוע ודחוף פעם אחת מה הסיכוים להדבקות אפילו מאוחרת בניתוח, שוקלת ברצינות ניתוח ומאוד לחוצה,

23/10/2013 | 08:08 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, בניתוח קיסרי אין כמעט סיכוי הדבקה ב-GBS אם לא היתה ירידת מים לפני הניתוח. בנוסף בניתוח קיסרי מקובל לתת אנטיביוטיקה אשר מנטרלת עוד יותר את הסיכון. אך GBS בנרתיק אינו סיבה לניתוח קיסרי אלא למתן אנטיביוטיקה מתאימה בזמן הלידה, בהצלחה, פרופסור אוריאל אלחלל 026778899 הדסה עין כרם

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים