הריון בסיכון גבוה

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

02/10/2013 | 20:06 | מאת: שירלי

שלום פרופ אלחלל, אני בת 24 יש לי avm במוח אשר טופל באמצעות שני צינתורים והקרנה. ההקרנה בוצעה לפני 10 חודשים (אגב עשיתי את הצנתורים ע"י פרופ חוסה כהן התותח!) אבל עדיין נשאר שארית קטנה. נקלטתי להריון ואני ממש בהתחלה (בטא 2,019) האם יש אפשרות לעבור את ההריון הזה בשלום ע"י מעקב של מומחה מנוסה? האם היה לך פצנטיות כאלה? או אם אתה לא מתמחה בתחום האם יש לך להמליץ לי על רופא מתמחה? אשמח לתשובה בהקדם :)

03/10/2013 | 09:02 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, מאחל לך הצלחה בהריון, יש לי נסיון בנושא ורק לפני 3 ימים ניתחתי בניתוח קיסרי משולב עם ד"ר ספקטור מנוירוכירורגיה גברת עם בעיה דומה לשלך אשר עברה את הניתוח המוחי מיד לאחר שבניתוח קיסרי ילדתי אותה ונולדה לה בת מקסימה, בכל מקרה לתאום תור אלי יש להתקשר ל- 026778899 בהצלחה רבה בהריון, פרופסור אוריאל אלחלל 026778899 הדסה עין כרם

03/10/2013 | 13:29 | מאת: שירלי

היי פרופ, תודה על תשובתך,ברור לי שהריון בוצע בניתוח קיסרי אבל שאלתי הייתה אם ליווית אותה כל ההריון כלומר במעקב? ולמה עשו לה מיד ניתוח במוח? היא לא ידעה לפני ההריון? אני אגב מהמרכז זה יהיה בעיה?

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים