בטן הריונית

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

20/09/2013 | 08:39 | מאת: ל.

שלום, אני נשואה בת 26 +4 ילדים, הבכור והקטנה נולדו בקיסרי עקב מצג עכוז. יש לי שאלה, אולי היא לא קשורה לכאן- אם לא אני אשמח להכוונה. מאז הלידה הראשונה(קיסרי)אני לא מצליחה להוריד את הבטן ההריונית, אני נראית בחודש 5-6 והבטן כמובן רפויה. כשאני נוגעת אני מרגישה כאילו יש בפנים איזה בלון אוויר.. ברור לי שזה לא שומן נטו. שמעתי פעם שבקיסרי יש אוויר שנכנס והוא כלוא בפנים ואי אפשר להוריד את הבטן, לפחות לא בדרך טבעית. מה זה יכול להיות, למה זה מרגיש ככה?

25/09/2013 | 10:16 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, תחושתך לא קשורה לניתוח הקיסרי ואני ממליץ לך לפנות לרופא המשפחה לבדיקה, בהצלחה, פרופסור אוריאל אלחלל 026778899 הדסב עין כרם

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים