חודשיים לאחר ניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

22/08/2013 | 13:45 | מאת: סיגל

שלום אני לאחר ניתוח קיסרי שני והיום שוב יש לי התכווצויות בבטן כמו לאחר הניתוח אם אני נוגעת בבטן כואב כמו בבדיקת רופא בבית חולים לאחר הניתוח האם זה דבר טבעי?יש לציין שלפני שבועיים הייתי בבדיקת רופא עקב כאב באיזור הצלקת ולדעת הרופאה מדובר בהדבקות שצריכה. לעבור האם באמת הדבקות עוברת לבד?התחלתי לקחת גלולות סרזט עקב הנקה לפני כ3 שבועות

22/08/2013 | 14:04 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב ומזל טוב, כאב באזור הצלקת הוא סביר בהחלט בחודשיים הראשונים לאחר הניתוח. במידה שהמצב לא יחלוף לאחר תקופה זו או אם יש סימני אדם או הפרשה על הצלקת עליך יהיה לפנות שוב לרופא לבדיקה.אין קשר בין התדבקות בצלקת לבין כאב בצלקת וסיבת הכאב היא לרוב קשורה בתהליכי הריפוי של הצלקת הניתוחית. מזל טוב, פרופסור אוריאל אלחלל

22/08/2013 | 14:37 | מאת: סיגל

האם כאב כמו מחזור נגרם בעקבות התכווצות הרחם או משהו אחר? יש לציין שלא קיבלתי מחזור. אני מניקה ונוטלת גלולות סרזט האם בעת לקיחת גלולות אלה צריך לקבל מחזור? האם נוטלים את הגלולות סרזט רצוף או עושים הפסקה של שבוע כמו גלולת דיאנה?

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים