מתי ניתן ללדת שוב אחרי קיסרי פלוס הוצאת חצוצרה וכו

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

09/08/2013 | 19:13 | מאת: לילך

שלום רב, אני בת 40 נשואה פלוס תינוקת חדשה,אני שלושה שבועות אחרי ניתוח קיסרי פלוס הוצאת חצוצרות ושחלות.הוציאו לי את האיברים הללו כי הם לא פעלו והעדפתי להוציאם למניעת מחלות. נותר הרחם וברצוני להחדיר עובר מוקפא ולהביא ילד נוסף לעולם. השאלה מתי ניתן מבחינה פיזית ואם יש מניעה מהי ומה ניתן לעשות כדי לשנותה?אם ניתן..? תודה מראש וסופש נעים

18/08/2013 | 13:40 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, הייתי ממתין כמחצית השנה ואז פונה להחזרת המוקפאים, מתוך ידיעה שעליך לעבור ככל הנראה ניתוח קיסרי חוזר. בהצלחה רבה, פרופסור אוריאל אלחלל הדסה עין כרם 026778899

19/08/2013 | 00:13 | מאת: לילך

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים