הריון לאחר ניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

12/06/2013 | 13:32 | מאת: עמי

שלום. אי בת 33,לאחר 7 שנות ניסיונות לכניסה להריון ולאחר 9 מחזורי הפרייה. כעת 3 חודשים לאחר לידה ראשונה בקיסרי ואני מעוניינת לנסות להביא עוד ילדים בקרוב. שאלותיי הן : 1. כמה זמן אסור מבחינה רפואית להיכנס להריון לאחר ניתוח? 2. האם בגלל מגבלות הפריון והגיל שלי אוכל לנסות להרות שוב במהירות? 3. במידה ואכנס להריון בתקופה הקרובה האם יש בכך סיכון גדול?? תודה !!

12/07/2013 | 09:33 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, רצוי לחכות כשנה עד הכניסה להריון הבא, ואולם הדבר תלוי בנסיבות ומובן מאליו שאישה בגיל הפריון המאוחר מעבר לגיל 35-37 אשר מעוניינת להגדיל את משפחתה יכולה להרות קודם לכן אך להיות במעקב בהריון בסיכון גבוה במהלך ההריון. אציין כי יש ויכוח בספרות הרפואית על זמן ההמתנה האידאלי אך הוא עומד על כשנה לערך בין סיום ההריון לתחילת ההריון הבא, פרופסור אוריאל אלחלל 026778899 הדסה עין כרם

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים