כאבים קלים באיזור הבטן התחתונה - שנה וקצת אחרי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

28/05/2013 | 14:45 | מאת: נועה

שלום ד"ר אלחלל עברתי ניתוח קיסרי לפני שנה וארבעה חודשים, בשבוע 39, עכב מצג עכוז. ההחלמה הייתה מהירה וקלה למזלי וללא שום אירועים חריגים. אם זאת, אני לעיתים מרגישה תחושת אי נוחות וכאב קל מאד באיזור הבטן התחתונה, משמאל לטבור. מופיע בעיקר לאחר שכיבה על הבטן (לאחר שינה למשל) האם תחושת אי נוחות זו נורמלית? תודה, נועה

28/05/2013 | 19:40 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, כאב קל כזה יתכן גם לאחר תקופה מאוחרת לאחר הניתוח ואולם אם הכאב הינו עז ולא מאפשר לך כלל לתפקד באופן חופשי, אנא פני לרופא נשים מומחה לבדיקה. כל טוב, פרופסור אוריאל אלחלל הדסה עין כרם 026778899

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים