הדבקויות

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

01/05/2013 | 18:17 | מאת: ענבלית

שלום ושבוע טוב לפני שנתיים וחצי ילדתי בקיסרי חירום את בני הראשון. לפני ארבעה חודשים ילדתי את בני השני בקיסרי בגלל עובר גדול כמו הראשון. בחדר ניתוח המנתחת יעצה לי לא להכנס שוב להריון כי יש לי הדבקויות קשות ולפי מה שהבנתי זה סביב השלפוחית. זו בשורה מאוד קשה בשבילי מכיוון שאני מאוד רוצה עוד ילדים בעתיד. האם יש דרך להפריד, להקל, לטפל? כל דבר שיתן לי תקווה בעתיד לעוד ילדים. תודה רבה.

04/05/2013 | 17:54 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, מציע שתגיעי עם כל מסמכי הניתוחים ליעוץ מאחר שאיני יכול לדון בשאלתך בלי כל המסמכים ובלי הדיקה מקיפה שלך , בהצלחה, פרופסור אוריאל אלחלל הדסה עין כרם 026778899

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים