הריון 10 חודשים לאחר ניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

01/05/2013 | 15:09 | מאת: עדי

שלום, נכנסתי להריון 10 חודשים לאחר ניתוח קיסרי דחוף. אני הבנתי שבמקרה כזה מומלץ ללדת שוב בניתוח קיסרי כדי למנוע קרע ברחם. האם זה נכון?

01/05/2013 | 16:44 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב המחקרים לא חד משמעיים בנושא אך מרבית רופאי הנשים ימליצו על ניתוח חוזר במידה שלא עברה שנה או שנה וחצי מהניתוח הקודם. בהצלחה רבה, פרופסור אוריאל אלחלל הדסה עין כרם 026778899 Uriel Elchalal MD Associate Professor Obstetrics and Gynecology Dept Hadassah Hebrew University Medical Center, Ein-Kerem Jerusalem, pob 12000, Israel

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים