ירושלים

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

28/01/2013 | 11:56 | מאת: תהילה

שלום פרופסור. אני בת 33 לאחר לידה בניתוח קיסרי בשבוע 30 עקב מצוקת עובר שסבל מ UGRI והיה מיעוט מי שפיר. התינוק נולד במשקל 690 גר' והיה נגוע בוירוס CMV. לצערנו הרב הוא שרד רק חודשיים בדיוק. לא אאריך בתיאור הטראגדיה... השיליה נלקחה לפתולוגיה וההבחנה נמצאת אצלי. שאלתי היא: האם עליי להמתין שנה עד לכניסה להריון נוסף???עברו כבר 3 חודשים מהניתוח. אודה לתשובתך. בשמת תהילה

28/01/2013 | 17:48 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

בשמת שלום, מצטער מאד על אובדנך, מציע לפנות למומחה למחלות זיהומיות על מנת שיבחן את המצב וימליץ לך על מועד ההריון הבא. רוב הרופאים הזיהומיים ממליצים על כשנה הפרש בין המחלה להריון הבא , אך הדבר אינו מהווה תחליף ליעוץ מסודר. מקווה לשמחה קרובה בביתך, פרופסור אוריאל אלחלל 026778899 הדסה עין כרם

29/01/2013 | 20:11 | מאת: בשמת

שלום פרופסור, בהמשך לתשובתך,מדוע לפנות לרופא למחלות זיהומיות?ככל הנראה נידבקתי במהלך ההריון.לפני ההריון ערכתי בדיקה ונמצאו נוגדני הוירוס. האם קיים חשש שהוירוס פעיל עדיין? תודה בשמת

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים