נפיחות והצטברות נוזלים

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

30/10/2011 | 12:00 | מאת: קים

שלום ילדתי בניתוח קיסרי לא מתוכנן לפני 5 ימים ובבדיקה לפני הוצאת תפרים הרופא אמר נפיחות אדמומיות הצטברות נוזלים וכמובן לא הוציא תפרים . אשמח לדעת מה הגורמים לזה תודה

30/10/2011 | 20:17 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

כמובן קשה להעריך את המצב מבלי לבדוק אותך אך תיאורטית תיתכן דלקת מקומית, הצטברות נוזל מתחת לצלקת הניתוחית או הצטברות דם (המטומה) או בצקת מקומית. בכל מקרה המצב שכיח ודורש מעקב רפואי, לעיתים מתן אנטיביוטיקה ולעיתים ניקוז של הפצע הכל תלוי בממצאים בעת הבדיקה הרפואית. מזל טוב והחלמה מהירה, פרופ' אוריאל אלחלל

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים