שליית פתח

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

18/08/2011 | 18:32 | מאת: גילי

בת 25 הריון שני בשבוע 35 ידוע על שליית פתח .דיממתיבשבוע 32,הייתי במעקב ביום שישי האחרון שוב דיממתי הפעם ממש גם נלוו צירים פניתי לבי"ח ושם הושארתי להשגחה עד היום הדימום פסק והצירים נעלמו הוחלט לא ליילד אותי לשחרר אותי הביתה אני נמצאת כבר בפחד מה יקרה משהו חלילה האם הייתי צריכה להתעקש על לידה ? האם בי"ח אחר היו מיילדים אותי כמובן בניתוח או שמה זה בסדר ששחררו אותי אני סובלת מאד כאבים וקשה לי? מה דעתך? תודה

24/08/2011 | 11:40 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, אני מניח שאם עומדים לשחרר אותך הרופאים שקלו היטב את הילוד המוקדם מול דימום חוזר. אל תהססי להתייעץ עם רופא בכיר על סימני אזהרה מפני דמם חוזר והגיעי במהירות לבית חולים במידה שהדמם מתחדש בהצלחה בהריון פרופ? אלחלל

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים