מחזור סדיר

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

01/10/2011 | 20:50 | מאת: איילת

שלום רב, לפני 6 שבועות עברתי ניתוח קיסרי עקב לידה שלא התקדמה, לידה ראשונה. עדין לא קיבלתי מחזור ואני קצת מודאגת , בעבר היה לי מחזור סדיר , בשבוע הבא יש לי תור לרופא . עד כמה זמן הרחם חוזר לקדמותו?

02/10/2011 | 07:03 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, מחזור הוסת יכול להתאחר לאחר לידה רגילה כמו לאחר ניתוח קיסרי למשך מספר חודשים לאחר הלידה ואין בכך סימן לסכנה כלשהי. במידה שאת מניקה מחזור הווסת יכול להתאחר גם לזמן רב יותר לעיתים למשך שנה ויותר ואין בכך כל חריגה מהמצב הנורמאלי התקין. מזל טוב ובריאות טובה, פרופ' אוריאל אלחלל

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים