קיסרי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

25/09/2011 | 08:51 | מאת: שני

חג שמח. אני בשבוע 38+0. בשבוע 37+5 הערכת משקל 3.7 ק"ג. לידה קודמת - נולד לי בן מקסים במשקל 3.865. הלידה הסתבכה מאחר ונתקע. נשלף בוואקום עם ירידת דופק ונשימה ועשרות תפרים לאחר מכן. הרופא שלי מתעקש איתי שאין לי צורך בקיסרי. האינטואיציה האמהית שלי אומרת - כן קיסרי. אני לא רוצה שהבת שלי תעבור לידה טראומתית דבר שגורם לי להרבה לחץ וחרדות. מה עושים? הרופא לא רוצה לתת לי הפניה לבית חולים לקיסרי וטוען שאין לו מספיק "בשר" להמליץ עבורי. נשארו לי עוד שבועיים והוא רוצה בשבוע 39+0 לעשות שוב הערכת משקל. אפשר עצה?????

25/09/2011 | 10:35 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, במידה שהיו לך קשיים במתן שתן (אובדן שתן לא רצוני) או מתן גזים לא רצוני, או אובדן צואה לא רצוני או פגיעה בסוגר של פי הטבעת יתכן שיש מקום לניתוח קיסרי. אולם אם אף אחד מהדברים לא התרחש רופאך צןדק ויש לך סיכוי מצויין ללדת בלידה רגילה ללא סיבוכים. בהצלחה פרופ' אלחלל

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים