ניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

22/09/2011 | 17:04 | מאת: גלית

שלום רב נכנסתי להריון 7 חודשים לאחר הניתוח הקיסרי השני שלי. שני הניתוחים היו בסדר גמור והחלמתי כראוי. אני מאוד רוצה להשאיר את ההריון אך מפחדת מהסיכונים הקשורים בכך, לא מעוניינת להפיל אך אעשה זאת אם לא תיהיה ברירה. תוכל לומר לי מה הסיכונים ואם זה בסדר להשאיר את ההריון? תודה ושנה נפלאה

23/09/2011 | 20:07 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב אני מבין שאת לאחר שני ניתוחים קיסריים וכי הרית כ-7 חודשים לאחר הניתוח הקיסרי האחרון. אין שום צורך בהפסקת הריון במצב זה אך הוא דורש מעקב במרפאה להריון בסיכון על מנת שהרופא שלך יעקוב אחר ההריון באופן המקצועי ביותר. במהלך ההריון במידה שמופיעים לך צירים עליך להגיע לטיפול ובדיקה רפואית בהקדם . כמו כן יתכן שיקבעו לך מועד ניתוח מעט מוקדם מהרגיל בשבוע 37-38 על מנת להפחית את הסיכון לקרע של הרחם. אני מאחל לך הצלחה רבה בהריון פרופ? אוריאל אלחלל

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים