בדיקת הריון

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

14/09/2011 | 15:19 | מאת: שי

לפניי כיומיים עשיתי בדיקת דם להריון ויצא לי התוצאה 91.156 עדיין לא הלכתי לרופא אפשר לדעת מה השבוע שבו אני נמצאת?

14/09/2011 | 16:21 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, בערך כזה של הורמון הריון עליך לבצע בדיקת על קול על מנת לבדק את אורך העובר ולפי אורך העובר מהקודקוד ועד לעכוז ניתן להעריך בדיוק רב יחסית את גיל ההריון. אין מתאם טוב מאד בין הרמה של הורמון ההריון HCG לבין גיל ההריון. אנא פני לרופא נשים מטפל ואני משוכנע כי ישלח אותך לבצע את הבדיקות המתאימות כולל בדיקת על קול לוידוא גיל ההריון. בהצלחה בהריון פרופ' אוריאל אלחלל

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים