בעיה אסתטית מעל הצלקת

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

16/05/2012 | 15:38 | מאת: ליאור

שלום רב לפרופסור רציתי לשאול שאלה.. אני בת 21 לאחר ניתוח קיסרי ראשון לפני כ 8 חודשים. יש לי בעיה שמציקה לי מבחינה אסטתית מאוד.. חלק מהנשים אומרות שיש להן מעין "גבעה" מעל הצלקת..אצלי הגבעה הזאת נמצאת רק בצד ימין! ובצד השמאלי - חלק ורגיל.. כאילו יש מן שקע, כאילו העור תפור פנימה.. הבעיה היא שכל הרופאים שאליהם פניתי בעניין מתייחסים בביטול, לא בודקים ולא מתעניינים רק אומרים שהכל בסדר עם הרחם וזהו. השאלה שלי היא לאיזה רופא אני יכולה לפנות על מנת שלא ייבטל על התלונה שלי ובאמת יוכל לבדוק ולראות מה קרה שם ומה ניתן לעשות? תודה רבה

19/05/2012 | 21:41 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, אני מציע להמתין מעט לפני ההחלטה על תיקון הצלקת. במידה שתעברי ניתוח קיסרי חוזר בלידה הבאה ניתן יהיה לשפר ולתקן את הדורש תיקון באיזור הצלקת. במידה שתעברי לידה רגילה ובכל זאת תרצי לשפר את מראה הצלקת הייתי ממליץ לפנות לרופא פלסטיקאי לתיקונה. בהצלחה, פרופסור אוריאל אלחלל הדסה עין כרם 026778899

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים