רוצה ללדת לנלק

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

06/05/2012 | 14:23 | מאת: רחל

שלום רב הלידה ה-3 שלי הסתיימה בקיסרי "דחוף" לדאבוני הרב. לאחר הפסקה של שנה נכנסתי להריון, הענין הוא שבמשך כל תקופת ההריון וגם לפניו יש לי מידי פעם רגישות/כאב עמום באזור הצלקת הניתוחית. האם כאבים אלו מעידים על סיכון גבוהה ביותר לקרע ברחם ועדיף מראש להמנע מנסיון ללידה נרתיקית או שיש מקום לניסיון לידה רגילה אני מאוד חוששת מעוד ניתוח לא יכולה לישון בלילה..... תודה רחלי

19/05/2012 | 21:45 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, השאלה הזו בהחלט חשובה ואולם אין בידי מספיק פרטים על הלידה ועל מצבך על מנת להמליץ לך באופן אינטרנטי. מאד ממליץ לקבוע פגישה עם רופא מומחה על מנת לדון בכובד ראש בכל האופציות העומדות לפניך ולהחליט רק לאחר יעוץ מעמיק. בהצלחה רבה, פרופסור אוריאל אלחלל הדסה עין כרם 026778899

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים