כניסה להריון לאחר שני ניתוחים

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

17/04/2012 | 11:32 | מאת: ל.

האם יש סטטיסטיקה או מידע כלשהו על קשיים בהשגת הריון לאחר שני ניתוחים? בעיקר לגבי הדבקויות?

17/04/2012 | 13:42 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

התדבקויות תוך רחמיות לאחר ניתוחים קיסריים אינן שכיחות ובמידה שעולה חשד לקיומן יש לבצע בדיקה היסטרוסקופית של הרחם על מנת לוודא הימצאותן ולטפל בהן במידת המורך. בהצלחה, פרופסור אלחלל נשים ויולדות הדסה עין כרם 026778899

19/03/2013 | 12:42 | מאת: אימ'אלה

האם כניסה להריון כימי אומרת שלא היו הדבקויות?

22/03/2013 | 18:44 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, הסיכון להתדבקויות כה קשות החוסמות את החצוצרות ומונעות הריון נמוך ביותר. במידה שהיה זיהום תוך בטני מפושט בהמלך או לאחר הניתוח סיכון זה עולה במקצת אך עדיין הדבר נדיר ביותר. בהצלחה, 026778899 הדסה עין כרם פרופסור אוריאל אלחלל

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים