ניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

29/03/2012 | 06:46 | מאת: אתי

הייתי נותנת הכל בכדי ששתי הלידות שעברתי יהיו בלידה רגילה הלידה הראשונה התבצעה בקיסרי עקב משקל גדול של העובר אשר לא נתן לי סיכוי ללדת ברגיל ובעקבות זאת בלידה השניה נוצרה לי שליה נעוצה דבר שמכינים אותם שיש סיכון לחייך וזה ניתוח מסובך עם צוות יותר בכיר(20איש) הכנה לצינטור וסבל יותר גדול של כאב לאחר מכן כך שאם אישה יכולה ללדת טבעי מה טוב היא יכולה להיות עם התינוק כבר באותו רגע בראשון ראיתי את התינוק רק לאחר יומיים ובשני ראיתי רק לאחר שלושה ימים יש לחשוב טוב שבוחרים בקיסרי לא מאולץ

08/04/2012 | 12:50 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, את צודקת בהחלט ניתוח קיסרי צריך להיות עם הורייה רפואית. חג שמח פרופסור אוריאלאלחלל

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים