קביעת תאריך לניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

12/03/2012 | 11:51 | מאת: חגית

שלום רב. אניי נמצאת בשבוע 35 ועתידה לעבור ניתוח קיסרי בשל לידה קודמת שהסתבכה ללידת ואקום ופגעה בעובר. הבנתי שקובעים תאריך סביב שבוע 38. אשמח לקבל תשובה לגבי 2 דברים: 1. במידה ומתחילים צירים לפני התאריך שנקבע באיזה אופן תתקיים הלידה? 2. בלידה הקודמת קיבלתי צירים בתחילת שבוע 38. האם יש אפשרות לקבוע תור לניתוח לשבוע 38 כדי לא להסתכן בצירים?

12/03/2012 | 19:29 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום ניתן לנתח אותך גם לפני המועד במידת הצורך והיוועצי עם הרופא המטפל על הצורך בשינוי מועד הניתוח הדבר זאפשרי לעיתים ותלוי בנסיבות המקרה. בהצלחה פרופ? אלחלל 026778899

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים