אחרי קיסרי עובי הצלקת 3 מ"מ

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

13/08/2019 | 23:03 | מאת: שיר

היי, עברתי לפני שנה וחמש חודשים ניתוח קיסרי. הלכתי לרופאת נשים מומחית והיא אמרה לי שעובי הצלקת הפנימית 3 מ'מ .. היא אמרה מינימום שנתיים וחצי לא להכנס להריון חשש מאוד גדול לקרע.. בדקתי עוד חוות דעת אצל רופא בחיר בבית חולים. הוא אמר שאין בעיה להכנס להריון.. דורש מעקבים אבל אין שום סכנה.. כבר לא יודעת מה לעשות

14/08/2019 | 07:27 | מאת: פרופסור אלחלל

שלום רב, ישנו מצב שנקרא נישה בצלקת הניתוח. ממליץ לך לפנות לרופא נשים ולהתייעץ איצו בדבר ביצוע בדיקת היסטרוסקופיה אבחנתית לקבלת מידע יותר מדויק על מצב הצלקת ולהתקדם בתוכנית הילודה לאחר הבהרת מצבך לאשורו. בהצלחה רבה, פרופסור אוריאל אלחלל הדסה עין כרם 026778899

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים