קיסרי בהרדמה מלאה אלקטיבי או חירום

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

06/06/2019 | 09:40 | מאת: נועה

אשמח מאד לתשובתך ,שבוע 38 לפני קיסרי ,בגלל בעיות בעמוד השדרה שוקלת הרדמה מלאה, לאחרונה קראתי על סיכון לאוטיזם בהרדמה מלאה , האם זה קשור להשפעה של חומרי ההרדמה על מוח העובר , והאם תמיד בלידה זו בהרדמה מלאה יהיה בהתחלה אפגר נמוך ליילוד שיכול להשפיע על המוח? הבנתי שנולדים באפגר נמוך ,

06/06/2019 | 12:56 | מאת: פרופ אוריאל אלחלל

שלום רב, אין קשר ישיר בין הרדמה כללית לאוטיזם. הקשר הוא בין הסיבה שהביאה לניתוח הקיסרי ופחות לסוג ההרדמה. בהצלחה רבה, פרופסור אוריאל אלחלל 026778899

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים