נישה בהיריון בעת היריון

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

05/04/2019 | 13:43 | מאת: אנתיסאר עבד אלקאדר

אני עכשיו בהיריון בשבוע 16 אחרי שתי לידות קיסריות בסקירה המוקדמת הודגמה נישה די גדולה באזור ניתוח קסרי פתח בין קצבות של הרחם 19 מ ועומק של 24 ממ עוביר שריר הרחם 2.2 ממ השאלה שלי מה הסיכונים לזה ומה אני יכולה לעשות כדי שאשמור על ההיריון והעובר

05/04/2019 | 15:12 | מאת: פרופסור אלחלל

שלום רב, עליך להיות במעקב של רופא מומחה במסגרת הריון בסיכון ולשקול ניתוח קיסרי בשבוע 36-37. היוועצי ברופא המטפל על מתנן בטאמוזון לפני הניתוח. בהצלחה רבה, פרופ אוריאל אלחלל 026778899

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים