צילום רחם-היסטרוקופיה אבחנתית

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

01/04/2019 | 16:34 | מאת: א

שלום, רציתי לדעת רופא הפוריות עשה לי צילום רחם והפנה אותי להיסטרסוקופיה אבחנתית . הוא אמר לי שהוא לא יעשה לי את הבדיקה.(למרות שהוא עובד במקום שבו אני אמורה לעשות והוא כן יכול לעשות). הוא לא נתן לי סיבה מסוימת למה הוא לא יעשה לי.(כמובן שהיה חשוב לי שיעשה לי זאת מישהו שמכיר את ההיסטוריה שלי ודי התבאסתי מכך שלא יתאפשר לו).מה יכול להיות הסיבה שהוא לא מעוניין. תודה רבה על המענה.

01/04/2019 | 17:58 | מאת: פרופסור אלחלל

שלום רב, איני בקיא בפרטי המקרה שלך, אם היפנו אותך לביצוע היסטרוסקופיה על ידי רופא מומחה לנושא אזי עשה הרופא את המוטל עליו מאחל לך הצלחה רבה פרופסור אוריאל אלחלל 026778899 הדסה עין ערם

01/04/2019 | 19:03 | מאת: א

הוא רופא בעצמו מומחה לזה. אז למה לא?

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים