חצי שנה לאחר קיסרי-כאבים

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

22/03/2019 | 00:07 | מאת: שלום

שלום לפני כחצי שנה ילדתי את בני בקיסרי חירום בעקבות מצוקת עובר. כחודשיים ויחצי אחרי קיבלתי לראשונה ומאז ועד היום-מחזור חמישי כבר -כל המחזורים במתחילים בטפטופים ורדרדים קלים יומיים שלושה ואז דימום מסיבי -כל המחזור נמשך כ8 ימין.רציתי להבין ממה יכול לנבוע.החמחזורים פחות או יותר סדירים. מה גם שבמהלך ההריון היה לי סימפיזיוליזיס שכאבעו נעלמו לאחר חודש מהלידה וכעת חזרו-מדוע? תודה מראש

22/03/2019 | 09:01 | מאת: פרופסור אוריאל אלחלל

שלום רב, יתכן שיש לך מצב של נישה בחתך הקיסרי. אנא פני לרופא הנשים שלך לברור הנושא. הוא ישלח אותך לביצוע בדיקת על קול מכוונת לנושא ויבדק את מצבך. רפואה שלמה, פרופסור אוריאל אלחלל 026778898

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים