ניתוח קיסרי ושיקום אחרי לידה

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

06/03/2019 | 14:25 | מאת: קרן

הלכתי לבדיקה אחרי שנה ותשעה חודשים ( בהן עברתי לידה בניתוח קיסרי) ומצאו נוזל בצלקת מה זה אומר? האם זה מפריע לכניסה להריון ?האם יש לעורר חשש?..............

06/03/2019 | 15:52 | מאת: פרופסור אוריאל אלחלל

שלום רב, אם מדובר באזור של נוזל בצלקת הניתוחית על גבי הרחם עצמו לתופעה קוראים נישה ובמידה שהיא גורמת לדימום לא סדיר או יש שיקול להריון נוסף יד להיוועץ עם רופא הנשים המטפל באשר לדרכי איבחון וטיפול אפשריים בבעיה במידה שיש צורך בכך. בהצלחה, פרופסור אוריאל אלחלל

06/03/2019 | 16:49 | מאת: תגובה

אכן הלכתי לבדיקה כי מתכננים הריון נוסף, האם מדובר בסיכון העובר או שלי? האם זה מפריע להריון? ומה הטיפולים ?

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים