כאבים בבטן אמצעית אחרי קיסרי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

07/02/2019 | 19:43 | מאת: הדס

שלום אני שש שבועות אחרי קיסרי שישי ויש לציין שהיתי על הרגלים אחרי שבוע לאחר שלושה שבועות כבר עשיתי הכל כולל הרמות של משא כבד יותר מהתינוק וכל עבודות הבית עכשיו שישה שבועות אחרי התחילו לי כאבים בצד ימין ניסבלים אבל מרגיש כמו מכה פנימית אין חום באזור הכואב או כל מראה חיצוני שונה אני לחוצה שלא פגעתי ברחם אשמח לתשובה

07/02/2019 | 20:05 | מאת: פרופסור אוריאל אלחלל

שלום רב, התופעה אותה את מתארת גורשת בדיקה רפואית. אנא פנינלרופא הנשים המטפל בהקדם. המזל טוב פרופסור אוריאל אלחלל 026778899

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים