האם חשוב לקחת מנתח פרטי לניתוח קיסרי חמישי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

01/12/2018 | 21:01 | מאת: רעות

שלום פרופ אלול אני מיועדת לניתוח חמישי בהדסה עין כרם בניתוחים קודמים ללא סיבוכים וכמעט ללא הדבקויות השליה שלי אחורית ואין לי ביטוח פרטי האם יש משמעות אמיתית מעבר לעניין הפסיכולוגי שאדע מי מנתח אותי להשקיע בניתוח פרטי או כפי שנאמר לי לפני הניתוח הרביעי לשמור את הכסף לתינוק...?

01/12/2018 | 21:30 | מאת: פרופסור אלחלל

שלום רב, מאחר שאני עצמי מבצע ניתוחים פרטיים במסגרת שרפ הדסה, אני מנוע מלענות לך. מאחל לך הצלחה רבה בהמשך ההריון והניתוח הקיסרי. פרופסור אוריאל אלחלל 026778899 הדסה עין כרם

07/02/2019 | 21:24 | מאת: הדס

הי אני עברתי עכשיו שישי ופעם ראשונה שלקחתי פרטי בהדסה עין כרם היה מדהים וקיבלתי את זה דרך מאוחדת - אף אחד לא אמר לי בקופה שיש אופציה אך זה דבר חדש שהם מכסים את רוב העלות ( עלה לי 1300 שקל בלבד) נודע לי שבוע לפני הניתוח ומהר עשיתי שם שרפ אז שווה לבדוק טוב עם הקופה כי הם לא תורמים את הידע מעצמם בהצלחה וידים מלאות בעזרת השם

08/02/2019 | 09:19 | מאת: פרופסור אלחלל

שלום רב, מציע לך להתקשר אלי ביום ראשון דרך הדסה ל 026777111 ואסביר לך את משמעות הדברים. בהצלחה רבה, פרופסור אוריאל אלחלל 026778899

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים