הריון לאחר קשירת רחם בניתוח חירום

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

13/08/2018 | 12:06 | מאת: מתלבטת

דר' שלום, לפני שנה ילדתי בניתוח חירום ( אחרי ניתוח חירום אחד ואחריו לידת ויבק). בוצעה קשירת רחם ונצפו הדבקויות רבות. נאמר כי חובה להמתין שנתיים להריון הבא. מהם הסיכונים בהריון שכזה? האם הרחם יוכל לשאת הריון? תודה

13/08/2018 | 13:47 | מאת: פרופסור אלחלל

שלום רב, מנוסח פנייתך אני מבין שהיה ניתוח קיסרי קשה עם סיבוך במהלך הניתוח. ממליץ לפנות עם כל החומר לרופא נשים מומחה על מנת שיעריך את מצבך ויעזור לך לכבש החלטה מושכלת. דרך האתר לא ניתן לתת תשובה ספציפית לשאלתך. בכבוד רב, פרופסור אוריאל אלחלל

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים