שליה קדמית נעוצה לאחר 4 קיסריים

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

27/03/2018 | 00:53 | מאת: שרית

ערב טוב אני אחרי 4 קיסרי בהדסה אני כרגע בשבוע 25 בהריון חמישי ואבחנו בסקירה שליה קדמית נמוכה עם נעיצות . אני ממש דואגת ומפחדת ממה שקראתי באנטרנט . אני רוצה לשאול אם יש המלצה על רופא טוב שיאבחן במדוייק ומה אחוזי הסיכונים וההצלחה היום בניתוחים כאלה . כמו כן האם יש מגבלה תפקודית בהריון ? האם הנעיצה של השליה מחמירה יותר במהלך ההריון או שהמצב נשאר כמו עכשיו? תודה על התשובה

27/03/2018 | 05:19 | מאת: פרופסור אלחלל

שלום רב, האיבחון של שליה נעוצה נעשה על ידי בדיקת על קול. המצב של הנעיצות מחייב הערכות מיוחדת בניתוח של צוותים רבים בבית החולים. רק בניתוח עצמו ניתן לברר. מה חומרת הנעיצות ולפעול לפי המצב על מנת להביא לתוצאה אופטימלית. בהצלחה רבה בהמשך ההריון והלידה פרופסור אוריאל אלחלל

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים