הפרדה בטנית לאחר קיסרי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

07/01/2018 | 14:50 | מאת: סימה

צהריים טובים פרופסור אוריאל שמי סימה אני לאחר 2 ניתוחים קיסרים לאחר הניתוח האחרון היה לי הפרדה בטנית די גדולה , וגם אחרי שנה ושלושה חודשים לא חזרה לעצמה הבטן אפילו לא קצת . כל הזמן חשבו שאני בהריון הבטן שלי הייתה ענקית . עכשיו אני בהריון שלישי ורציתי לדעת האם ניתן לתקן הפרדה בטנית במהלך קיסרי ? אני ממש לא רוצה עוד שנה שנתיים עם בטן והאם זה מסוכן להיות בהריון עם הפרדה בטנית ? כמובן שאני יעשה עוד קיסרי אבל זה יכול להיקרע יותר ?

07/01/2018 | 17:50 | מאת: פרופסור אוריאל אלחלל

שלום רב, לרוב רצוי להפריד בין הניתוחים לתיקון בקע לבין ניתוח קיסרי. היוועצי עם הרופא המיילד שלך ועם כירורג האם תהיה אפשרות לדעתם לשלב בין הניתוחים. בברכה, פרופסור אלחלל 026778899

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים