שטף דם - ניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

02/11/2017 | 10:32 | מאת: Peli

שלום, לאחר ניתוח קיסרי שלישי אלקטיבי. מאז הניתוח שטף דם גדול - כמו גוש בבטן, טיפה מתחת לטבור. מחליף צבעים אני שלושה שבועות אחרי הניתוח - המקום עדיין קשה, אולי טיפה ירד. הוסבר שזה כתוצאה מהדבקויות בשרירים שהתגלו במהלך הניתוח. כמה זמן אמור לקחת לשטף דם לעבור?חודש?שלושה חודשים? בגלל גם הבטן לא חוזרת :(((???

02/11/2017 | 11:58 | מאת: פרופסור אלחלל

שלום רב, זו תופעה של המטומה אשר ברוב המקרים נספגת מאליה תוך 3-4 חודשים. במידה שמופיע חום דימום סימני זיהום או רגישות עזה באזור יש לפנות לרופא נשים מטפל לקבלת טיפול מתאים. רפואה שלמה פרופסור אוריאל אלחלל 026778899

03/11/2017 | 15:00 | מאת: Peli

תודה! האם יש משחות שיכולות לעזור?

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים