לקונות מרובות באולטרסאונד אחרי קיסרי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

26/10/2017 | 08:45 | מאת: שמש

בעברי ניתוח קיסרי אחד, עכשיו בהריון שני שבוע 18, הרופא ראה באולטרסאונד לקונות מרובות בשליה, שליה אחורית. הוא אמר לחכות לסקירה כדי לוודא מה המצב, אבל אני ממש לחוצה: האם זה שהשליה אחורית שולל את האפשרות לשליה נעוצה או לפחות מוריד את הקשר לנעיצות בצלקת? האם שליה נעוצה זה אומר סוף הפוריות שלי? אני ממש צעירה ורוצה עוד ללדת...

26/10/2017 | 10:23 | מאת: פרופסור אוריאל אלחלל

שלום רב, ממצא זה במידה שאינו צמוד לצלקת הניתוחית דורש מעקב בבדיקות על קול בשבוע. מתקדם יותר סביב 30-32 שב הריון ואולם עיקר מקרי הנעיצות מתרחשים כשהשליחה משתרשת על איזור הצלקת הקודמת ואילו אצלך השיליה אחורית כך שעד מקום לאופטימיות בהצלחה פרופסור אלחלל

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים