שרירי הבטן בניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

22/04/2017 | 22:53 | מאת: ליה

שלום פרופסור אלחלל, רציתי לדעת מה קורה לשרירי הבטן בניתוח קיסרי, הבנתי שהם לא נחתכים בניתוח עצמו, האם זה נכון? מה לגבי שרירי הבטן התחתונה? מדוע קשה לי לעשות תרגילי בטן תחתונה בעיקר, אני 5 חודשים לאחר קיסרי, והאם שיקום שרירי הבטן בניתוח קיסרי קשה יותר מאשר בלידה רגילה? תודה

23/04/2017 | 11:12 | מאת: פרופסור אלחלל

שלום רב, ככל הנראה לא טיפלו ב שרירנים שלך בזמן הניתוח אך יש לברר בדוח ניתוח. לגבי שרירי הבטן לרוב לא מבצעים חיתוך שלהם אלא הפרדה בלבד. גם זאת יש לבדוק בדוח הניתוח. ממליץ לך לפנות לרופא נשים לבדיקה מקיפה על מנת לאתר מקור הבעיה. כל טוב. פרופסור אלחלל

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים