גוש מעל צלקת ניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

18/02/2017 | 21:19 | מאת: גוש מעל צלקת קיסרי

שלום, אני בהריון שני, חודש שביעי. לפני כשלוש שנים ילדתי את בני הראשון בקיסרי חירום, אתמול הרגשתי גוש מעל צלקת הניתוח, לכיוון צד שמאל, אין כאבים או רגישות במישוש. הגוש אינו בולט, יכול להיות שהיה גם לפני, ורק עתה הבחנתי בו. האם נשמע מסוכן?

19/02/2017 | 21:08 | מאת: פרופסור אוריאל אלחלל

שלום רב, מבקש שתיפני לרופא הנשים המטפל שלך לבדיקה ובמידת הצורך הפניה לבדיקות הדמיה. יש לברר את מהות הגוש שמיששת באופן רפואי על ידי בדיקה. רפואה שלמה, פרופסור אוריאל אלחלל 026778899 הדסה עין כרם

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים