ניתוח קיסרי 3

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

17/09/2016 | 09:54 | מאת: ענבר

שלום רב, אני מיועדת לקיסרי 3 ב5/10 כאשר הניתוח האחרון היה לפני 4.5 שנים. אני מאושפזת מזה כ 4 ימים בשל צירים מוקדמים (התחלתי עכשיו שבוע 36) מעבר לכך גילו באולטרסאונד שהצלקת הקודמת ממש דקה ולכן ישנה העדפה להשאיר אותי להשגחה שמא שוב יהיו צירים מוקדמים. אני מרגישה באופן כללי טוב .מה הסיכוי שאצצליח למשוך עד המועד המתוכנן? עד כמה זה מסוכן? אם יהיו שוב צירים מוקדמים. אני רוצה לבקש להשתחרר כי יש לי בבית עוד 2 ילדים שצריכים אותי.

17/09/2016 | 10:28 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, ממליץ לך להישמע להוראות הזהירות של הרופאים ולהישאר באישפוז. פרופסור אלחלל הדסה עין כרם 026778899

17/09/2016 | 10:52 | מאת: ענבר

תודה דר על המענה המהיר. יש יותר משבועיים עד למועד הניתוח. האם לדעתך לאור הנסיבות צריך להקדים? ( שבוע 36 נראה לי מוקדם עדיין) בשני הניתוחים הקודמים היו לאחר שבוע 38

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים