בטן נפוחה

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

29/08/2016 | 13:25 | מאת: שיר

הי, אני אחרי טיפולי פוריות ולפני 7 חודשים ילדתי בניתוח קיסרי. הנקתי עד גיל 6 חודשים. הבטן עדין ממש נפוחה ולא יורדת, בהיריון לא עליתי הרבה ( 5 קילו) אחרי הלידה עליתי עוד 5...ועכשיו אני בירידה אבל הבטן לא יורדת בכלל. מה עושים?

29/08/2016 | 13:40 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, את בשלב בו את יכולה לבצע תרגילים לחיזוק שרירי הבטן ובשילוב של דיאטה נכונה יש סיכוי מצויין שתחזרי למראה המוכר לך לפני ההריון. בהצלחה, פרופסור אוריאל אלחלל 026778899 הדסה עין כרם

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים