ניתוח אסתטי של עצמות הפנים

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

05/10/2016 | 16:51 | מאת: איתן

נודעתי שבדרום קוריאה וברוסיה למשל, עורכים ניתוחי פנים מורכבים שממש משנים פרצופים של אנשים מקצה לקצה, כלומר ממש מקטינים את הפרצוף ומשנים פרופורציות בין איברי הפנים ובכך מצעירים אותן והופכים אותם לנעימים יותר. השינוי הוא דרמטי וממש ניתן לחשוב כאילו מדובר בבני אדם אחרים לגמרי לאחר הניתוח.האם גם בארץ מבצעים ניתוחי פנים כאלו בדגש על הצד האסתטי ? או האם תוך כדי ניתוח רפואי השיקול האסתטי נלקח בחשבון ?

14/10/2016 | 15:32 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

שלום רב, ניתוחי עצמות הפנים והלסת מבוצעים מסיבות תפקודיות ואסתטיות. ניתוחים של עצמות הפנים לצרכים אסתטיים בלבד מבוצעים בארץ בשני בתי חולים פרטיים : אסותא (עי החמ) ומדיקל סנטר בהרצליה. כמובן, ההשלכות האסתטיות של כל ניתוח מתוכננות ומחושבות מראש על פי מספר רב של מדדים, הנקראים אנךיזות צפלומטריות. למידע נוסף תוכל לפנות לאתר שלי Dr-Allon.net בהצלחה דר אלון

מנהל פורום אורתוגנטיה