אסימטריה בלסת התחתונה

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

08/09/2016 | 16:46 | מאת: טליה

בת 26. לאחרונה הבחנתי כי בצד אחד של הלסת התחתונה שלי הופיע גוש שמרגיש כחלק מהעצם עצמה. זה גרם לעיוות בפנים (צד אחד נפוח ורחב יותר מהשני) וסיבת ההתהוות של זה מטרידה אותי ... ממה התופעה יכולה להגרם? האם יש משהו שאפשר לעשות עם זה?

09/09/2016 | 17:24 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

שלום רב, בוודאי. לא רק שיש מה לעשות, אלא חיוני לברר אם מדובר בתהליך גידולי או בגדילת יתר של עצם תקינה. בשלב ראשון תגיעי אלי או לכל מחלקת פה ולסת אחרת לבדיקה עם צילום פנורמי ומשם נתקדם. דר אלון

מנהל פורום אורתוגנטיה