כאב סמוך לאוזן ובעת לעיסה

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

10/08/2016 | 20:00 | מאת: יעל

שלום רב. מזה מספר חודשים אני חשה כאב בצד ימין בעת אכילה של מזון.הכאב בעיקר בעת אכילה בצד שמאל. כמו כן אני מרגישה רגישות ליד האוזן במיוחד כשהמזגן מכוון לכיוון הפנים (אבל לא רק). לקחתי שני סוגי אנטיביוטיקה ועדיין התחושות קיימות. אודה על התיחסותך.תודה.

15/08/2016 | 05:42 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

שלום רב, כל התופעות שאת מתארת עשויות להיות קשורות למפרק הלסת ושרירי הלעיסה, אולם יש לשלול גם בעיות אזניים. הבירור המלא כולל גם בדיקה קלינית והדמיה. הטיפול המתאים ייקבע לאחר קביעת האבחנה, אבל באופן עקרוני נתחיל בטיפול שמרני (חימום, פיזיותרפיה כלכלה מתאימה וסד). דר אלון

מנהל פורום אורתוגנטיה