אי סימאטריה מלפני חבלה

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

06/08/2016 | 18:14 | מאת: שחף

שלום דר דרור אלון כול הזמן שאני מחייך אני מרגיש שהחיוך שלי לא מספיק יפה הוא יפה אבל רציתי לדעת עם ניתן לעשות אותו יותר יפה ורציתי לשאול מהי העלות של תיקון אי סיאמטריה והאם שעושים ניתוח תיקון אי סימאטריה ניתן לתקן בו זמנית עיוות או שבר. ויש לי כל הזמן כאבים בצד ימין של הלסת העליונה ולא נחבלתי שם ואני מרגיש שיש לי מין עיוות כזה וכאבים חזקים שהולכים ובאים ורציתי לשאול אותך מהי עלותו של ניתוח תיקון אי סימאטריה והאם הניתוח הוא משפר את המראה האסטתי וגורם חזרה לתפקוד תקין יותר ומראה יותר חד ויפה יותר. והאם צריך לבצע CT

15/08/2016 | 05:34 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

שלום שחף, בחלק מן המקרים ניתן לתקן אסימטריה של החיוך ושל הפנים. לבדיקה הראשונית אין צורך ב-CT. עלות הניתוח תלויה בסוג התיקון הדרוש, ונקבעת בסוף הברור. דר אלון

מנהל פורום אורתוגנטיה