כיב בפה שאנימגורם לעצמי

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

10/05/2016 | 04:21 | מאת: דניאל

שלום, כחלק מתיק עצבני שיש לי התחלתי לפצוע את עצמי מאחורי השן הטוחנת שלי עם הקצה שלה ועכשיו יש לי שם כיב דיי רציני. מעבר ללהירגע ולהפסיק לפצוע את עצמי, האם יש איזשהו טיפול/מי פה/ספריי שיכול לעזור לזה להבריא מהר יותר? אם זה יעבור זה יכאב לפחות והגירוי ירד ויהיה לי גם קל יותר להפסיק. יש לי את הפצע כבר יותר מחודש תודה

12/05/2016 | 07:31 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

שלום כל כיב שלא חולף בתוך חודש צריך להבדק. מעבר לכך, יש לצמצם את הטראומה לרקמה עי החלקת השן או עקירתה (אם זו שן בינה) ו/או שימוש בסד לזמן מוגבל. דר אלון

מנהל פורום אורתוגנטיה