תסמונת סיוגורן

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

14/01/2016 | 18:14 | מאת: אורנה

אני סובלת כשנתיים וחצי מיובש נוראי בפה. לאחר בדיקות רבות וביופסיה של השפה הוחלט שאני סובלת מתסמונת סיוגורן. רופא פה ולסת בבלינסון המליץ לי על כדורי סלגן ואמר לי לקחת עד 3 פעמים ביום ואילו הרוקח בקופ"ח אמר לי לקחת רק אחד. היום זה היום החמישי שאני לוקחת כדור אחד בערב ועדיין לא מרגישה שינוי. מה המינון הנכון ומתי זה מתחיל להגיב. תודה

15/01/2016 | 18:34 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

שלום, נושא זה אינו בתחום העסוק של הפורום. אנא פני לפורום העוסק ברפואת הפה או בראומטולוגיה. בברכת החלמה מהירה דר אלון

מנהל פורום אורתוגנטיה